Termeni si conditii

 
Prezentul magazin online este pentru expunere si comanda.

Toate produsele sunt realizate manual, artizanal, motiv pentru care ele pot prezenta variatii de model, culoare, forma, dimensiune, finisaj.

Pentru un produs specific se vor furniza, la cerere, detalii si imagini reale ale produsului ales, existent in forma fizica.

Tinand cont ca toate produsele sunt realizate manual, practic fiecare produs este unic in felul sau, motiv pentru care NU SE POT RETURNA!

Preturile afisate sunt ex-factory, adica cu ridicare de la sediul firmei din Bucuresti, Sos Dudesti Pantelimon 44 (incinta Antilopa). Modalitatea si costul livrarii se vor stabili ulterior in functie de specificul produsului, tipul de ambalare si destinatia finala.

Toate produsele sunt atent verificate inaintea livrarii. Nu expediez produse cu defecte, nici macar ascunse. Locul vanzarii, respectiv a livrarii, se considera sediul firmei. Riscul deteriorarii datorate expeditiei cad in sarcina cumparatorului. Cumparatorul poate stabili modul de livrare preferat, modul de ambalare si poate asista chiar la modul de ambalare a produselor mari.

Plata se poate face prin transfer bancar (de preferat) sau ramburs. spacer
Website detinut de BIOFUTURE CARPATHIA S.R.L., CIF: 34989072, Reg.Com: J40/11102/2015

handcrafter.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.